Milan Pazdera bude mít v Křižanově primici

KřižanovNovokněz Milan Pazdera oslaví primiční mši svatou 29. června ve 14:30 na náměstí v Křižanově, ve svém rodišti. Za děkanát Velké Meziříčí je jediný v přípravě ke kněžství. Podobná akce tedy v blízkém okolí Velkého Meziříčí pár let nebude. 

Kněžské svěcení Milana Pazdery proběhne týden předtím, 22. června, v katedrále sv. Petra a Pavla v Brně. „Ke Křižanovu mám srdečný vztah, bez něj a bez lidí kteří v něm žijí, bych nebyl tím, kým jsem. Bez nadsázky, Křižanov je moje rodina, a ta má své blízké po celém Meziříčsku. Při táborech (u vesnic Hodov a Rohy), kulturních akcích a výletech do okolí jsem poznal krásu, kterou má kus naší Vysočiny,“ vyznal se Pazdera.

Primiční mše je o společném slavení, kdy věřící děkují za dar života a prosí o nebeské zdroje plné radosti a požehnání. „Přijměte vroucí sousedské pozvání na primici. Náměstí a nebe nad Křižanovem budou otevřené všem,“ dodal budoucí kněz.

-mars-

3 2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.