Charitativní sekáč pomůže Honzíkovi

P1127631Na pomoc Honzíkovi, který trpí genetickou vadou, epilepsií a hypotonií, půjde výtěžek z šestého ročníku Charitativního sekáče v nové synagoze. Protřiďte tedy svoje šatníky, přineste, co se vám nehodí, a přijďte si koupit si něco nového na sebe. Akce proběhne od 30. dubna do 3. května. Sběr oblečení pro sekáč začne v pondělí 29. dubna od 14 do 17 hodin.

Výtěžek z Charitativního sekáče letos půjde na rehabilitační terapii, kompenzační pomůcky a čtyřiadvacetihodinovou péči pro Honzíka Doležala z Velkého Meziříčí. Kvůli chybějícímu kousku chromozomu je jeho psychomotorický vývoj na úrovni dvou a tříměsíčního dítěte. Navíc k tomu trpí kombinovanou epilepsií a kompletní hypotonií těla. Peníze ze sekáče pokryjí alespoň část nákladů na náročnou péči o něj a terapii, která významně pomáhá zlepšovat jeho zdravotní stav.

Ani oblečení, které se neprodá, nezůstane nazmar. Využijí je klienti Oblastní charity Žďár nad Sázavou, něco poputuje Nadaci Veronica zaměřené na ochranu životního prostředí a něco dobročinnému obchodu Šuplig, který přispívá neziskové organizaci Liga lidských práv.

Zapojit se mohou i prodejci oblečení. Pohoštění letos zajišťuje Farma Tasov.

Kontakt na hlavní organizátorku akce Charitativní sekáč KARMA/ZDARMA vol. 6 Alžbětu Bezděkovou je 739 495 843,  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

-mars-

sekac copy_copy

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.