Starší dorost na lídra soutěže nestačil

ml st_dorost_copy2. liga starší dorost – Čechy, 5. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – TJ Lokomotiva Louny 31:43 (19:21)

Tradičně patřil sobotní podvečer utkání staršího dorostu. Ti na své palubovce přivítali soupeře z Loun. První poločas přinesl střeleckou přestřelku a také naději do toho druhého. Tam ale klukům došlo a prohráli dvanáctibrankovým rozdílem.
Dorostencům se tentokrát podařilo vstoupit dobře do zápasů a vést ve 4. minutě 4:2. Pak ovšem přišla pasáž, kdy soupeř převzal otěže utkání (13.minuta 8:12). Hrála se poměrně rychlá házená, kdy náš střelecký prapor nesl Štěpán Mikšík. Naši hráči se ovšem stále snažili a ve třetí desetiminutovce měli tři šance na srovnání po sobě. Zbrkle řešené situace to ale zhatily. Poločas tak skončil rozdílem dvou branek 19:21.
Vstup do druhého poločasu opět vyšel a svými zákroky tomu přispěl i brankář Lukáš Deraha. Do 40. minut naši dorostenci drželi šanci na zvrat, bohužel s přibývajícím časem docházeli síly a soupeř s širší lavičkou toho dokázal dokonale využít.
V dalším kole zajíždějí dorostenci na palubovky Chrudimi, kde se bude bojovat o vůbec první body pro obě družstva. Doufejme, že náš tým se dá již zdravotně do pořádku a na utkání odjedeme s širší lavičkou.

7m hody 2/2 : 2/3, vyloučení: 1:1
Průběh utkání ZDE
Sestava a branky: Lukáš Deraha – Štěpán Mikšík (8/1), Martin Chalupa (7), Jakub Mach (6/1), Jakub Strýček (4), Tomáš Rosa (2), Jakub Uchytil (2), Adam Požár (2), Alex Kuřátko, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva David Strýček.

Ladislav Šidlo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.