V Havlíčkové Brodě pokračovala soutěž mladšího žactva

53740397186 0a8306d073_hV neděli 19. května pokračoval krajský přebor družstev druhým kolem v Havlíčkově Brodě. Závodu se zúčastnilo 175 mladých atletů ze čtrnácti oddílů.


Toto kolo mělo na programu jednotlivé disciplíny, závodníci mohli startovat ve 3 individuálních disciplínách a štafetě. Mezi děvčaty si nejlépe v celkovém hodnocení družstev vedly Vendula Chatrná (21 bodů), Sára Věžníková (14 bodů) Vanesa Prokopová (13 bodů), Simona Komínková (6 bodů), Štěpánka Krchňavá a Vanesa Slováčková (5 bodů) a Nela Fňukalová (2 body).

V kategorii chlapců startovali pouze Jakub Janoušek a David Šula, který získal 12 bodů.

Mezi žákyněmi se z vítězství radovala děvčata TJ Spartaku Třebíč, druhé skončila družstvo TJ Jiskra Havlíčkův Brod a třetí byla naše děvčata. V celkovém pořadí po dvou kolech v kategorii mladších žákyň vede TJ Spartak Třebíč před TJ Sokolem Velké Meziříčí a TJ Jiskrou Havlíčkův Brod. Soutěž bude pokračovat 9. června v Humpolci.

výsledky: ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ :: Vysledky (atletika.cz)

-zv-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.