Meziříčští šachisté bojovali a bodovali

šachy2Krajský přebor - 3.kolo - neděle 26.listopadu
Spartak VM A - SŠK Cejle A 6:2
Za domácí L. Vojtěch st., Kutil, Zeman a L. Jan po jednom bodu za výhry - Košut, Kopr, Nedoma a Kučera po půlbodu za remízy. Tentokrát neprohrál z našinců ani jediný! Velkomeziříčský tým si rozhodně zasluhuje pochvalu a uznání za velmi dobrý výkon.

Ostatní výsledky: TJ Náměšť n. Osl. B - Gordic Jihlava D 5:3. Za domácí Vít Kratochvíl z VM 1 bod, Gordic Jihlava C - Caissa Třebíč B 3:5, Jiskra Humpolec A - Jiskra Havlíčkův Brod A 3,5:4,5, ŠK Světlá n. Sáz. A - TJ Žďár n. Sáz. A 4:4. Za Světlou n. S. A Josef Kratochvíl z VM 1 bod. Volno mělo družstvo Spartaku Pelhřimov A. V příštím dějství, které se uskuteční v neděli 10.prosince, pojedou naši do Pelhřimova. Očekává se vyrovnaný souboj.

Regionální soutěž Vysočina-Jih / 3.kolo
Spartak Vel. Bíteš B - Gordic Jihlava G 4:1. Za Bíteš L. Vojtěch ml., Ošmera, Sobotík a Š. Blažková po 1 b. - M. Vojtěch 0 b. Gordic Jihlava F - SŠK Cejle B 1:4.

Regionální soutěž Vysočina-Sever / 3.kolo
ŠK Světlá nad Sáz. C - Sokol Jámy 0:5. Za domácí nastoupili Brožová, Holatová, Macela, Brož a Hroch. Za hosty Prášil, Sklář, Pelikán, Pařil (z VM) a Kuda po 1 bodu. Sokol Oudoleň (okr. HB) - TJ Žďár n. Sáz. D 4:1.

Vladimír Pařil

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.