HÁZENÁ: Dorostenci na soupeře z Frýdku nestačili

VM-Polanka 3_úvodní_foto_copy_copy1.liga starší dorost, 10. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – Pepino SKP Frýdek-Místek 30:48 (17:23)
Poslední domácí utkání pro naše dorostence bylo hodně náročné. Ze základní sestavy vypadli hned dvě spojky, a tak museli nastoupit mladí hráči. V prvním poločase si vedli dobře, ale v tom druhém již začal jasně dominovat zkušený soupeř.

Utkání bylo prvních pět minut vyrovnané a naši hráči se v útočné části prezentovali dobrou spoluprací. Pak ale přišla pasáž zbytečných střel a ztrát míčů, které soupeř tvrdě trestal (15. minuta 9:13). V této části hry to vypadalo, že se opět dostaneme do zápasu, ale dobře hrající obrana hostí nám v tom zabránila. A proto v poločase byl rozdíl již šestibrankový 17:23.

Vstup do druhé půle byl z naší strany hodně nepovedený. Další ztráty míče a nedůraz v obraně znamenaly, že již v 10. minutě byl rozdíl ve skóre dvanáctibrankový 21:33. Našim hráčům se určitě nedá vytknout snaha hrát rychle, ale obrovské množství technických chyb nás v tom hodně brzdilo. Zbytek zápasu se pak již jen dohrával. Škoda pak zbytečné přímé červené karty v našich řadách. Střelecký prapor našeho oddílu nesl Adam Jaša, který zaznamenal 14 přesných zásahů!

Poslední kolo odehrají naši dorostenci v neděli 3. prosince v Plzni, kde budou snad bojovat v již plné sestavě.
7m hody 1/1 : 0/0, vyloučení: 4:4, navíc domácí přímá ČK.

Sestava a branky: Tomáš Kučera, Martin Borkovec – Adam Jaša (14/2), Adam Krejčí (4), Marek Sedlák (4), Ondřej Trifanov (3), Jakub Uchytil (2), Štěpán Fiala (1), Štěpán Čermák (1), Matouš Fiala (1), Vítek Smejkal, Filip Hradecký, Tomáš Jelínek, Denis Vik, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal, asistenti Jakub Strýček a Filip Svoboda.

-jš-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.