Stolní tenis: O víkendu zářila mládež

bukoviNaše družstva bojovala o víkendu v okresních přeborech. Nejprve céčko na domácích stolech přivítalo tým ze Škrdlovic. V tomto utkání jsme potřebovali vyhrát, to se však nakonec nepodařilo a poslední místo v OP 1 prozatím neopustíme.

Kluci i přes veškerou snahu na soupeře prostě nestačili. Klíčový zlom přišel asi v polovině utkání, kdy hosté vyhráli několik utkání těsně 3:2 na sety. Naopak vydařené utkání se podařilo déčku, které v Nížkově vyhrálo 13:5. Neomylný výkon předvedl Tomáš Klíma. Další luxusní tři body uhrál Martin Dvořák, jeho skvělá forma se promítá v každém utkání, co hraje. Po dvou bodech uhrála dvojice Franta Dvořák a Petr Suchánek. V posledním okresním střetnutí za efko, které nakonec podlehlo 11:7 soupeři, zářil mladík Lukáš Buk. Ten uhrál plný počet bodů a přispěl nejvíc k tomuto výsledku. Dále Luky nastoupil i v dalších bodovacích turnajích, kde si dovezl 8 místo ze 14 účastníků z Polné, kde se hrál áčkový turnaj mládeže U 11 a skvělé 2. místo z Humpolce. Jeho sestra Adéla skončila na 15 místě v kategorii U 13 z Humpolce. Jde o skvělé úspěchy za náš oddíl v kategorii mládeže.

OP 1
ST Velké Meziříčí C – SK Škrdlovice 7:11
Body: Buk Radek 2/1, Buk Martin 2/2, Bednář Ivan 1/3, Kořínek Stanislav 0/3, Klíma Tomáš 0/1, WO 1/0
Čtyřhra: Buk Martin, Buk Radek 1/0.

OP 4
TJ Sokol Nížkov C – ST Velké Meziříčí D 5:13
Body: Klíma Tomáš 4/0, Dvořák Martin 3/1, Dvořák František 2/2, Suchánek Petr 2/2
Čtyřhry: Dvořák František, Klíma Tomáš 1/0, Dvořák Martin, Suchánek 1/0.


OS
ST Velké Meziříčí F – SK Škrdlovice C 7:11
Body: Buk Lukáš 4/0, Homola Martin 2/2, Buková Adéla 1/3, Klímová Sabina 0/4.

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.