Šachové soutěže družstev pokračovaly druhým kolem

20231112 114330Krajský přebor - 2.kolo, 12.listopadu
Gordic Jihlava D - Spartak VM 5:3
Za hosty nastoupili: Kutil a Jos. Janák výhry - Kopr a L. Vojtěch ml. remízy - L. Vojtěch st., Nedoma, Zeman a Kučera 0 b. Je třeba říci, že utkání dopadlo vcelku podle očekávání, neboť domácí šlo považovat za jasné favority.

Ostatní zápasy: TJ Žďár n. Sáz. A - Jiskra Humpolec A 6,5:1,5, Jiskra Havl.Brod A - Gordic Jihlava C 1,5:6,5, Caissa Třebíč B - TJ Náměšť n.Osl. B 5:3, SŠK Cejle A - Spartak Pelhřimov A 3:5. Volno měla Světlá nad Sázavou A. Ve třetím kole přivítají naši doma kolektiv SŠK Cejle A. Hraje se v neděli 26.11. od 9 hodin ve Středisku volného času Dóza, které se nachází v Komenského ulici.

Regionální soutěž Vysočiny / skupina Jih, 2.kolo, 12. listopadu
SŠK Cejle B - Spartak Vel.Bíteš B 5:0
Porážka hostů byla věru krutá. Za Bíteš nastoupili H. Blažková, M. Vojtěch, Ošmera, Sobotík a Beránek, avšak všichni pohořeli.
Gordic Jihlava G - Caissa Třebíč D 1:4

Regionální soutěž Vysočiny / skupina Sever, 2.kolo, 12. listopadu
Sokol Jámy - Sokol Oudoleň (okr.HB) 3:2
Šlo vlastně o sokolské derby. Jámy se totiž vloni staly celkovým vítězem někdejší skupiny Vysočina-Východ, zatímco Oudoleň dosáhla téhož ve skupině Vysočina-Západ. Domácí však tentokrát nastoupili v neúplné sestavě. Za Jámy Pelikán a I. Šorf po jednom bodu - Prášil a Pařil (VM) remízy - 1 automatická prohra za neobsazení šachovnice č.5.
TJ Žďár n.S. D - Jiskra Havl.Brod B 3:2

Foto: Z nové klubovny v Jámách (nalevo Oudoleňští, napravo Jámští).

Vladimír Pařil

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.