Atleti přivezli medaile z Třebíče

52986552889 b4dabfcb08_oV neděli 17. září se konalo 4. kolo Ligy Vysočiny přípravek v Třebíčí. Závodů se zúčastnilo 31 atletů z Velkého Meziříčí. Disciplíny čtyřboje byly následující: 50 m překážek, medicinbal, skok do výšky a žebřík. Závěr závodů patřil štafetě 4x100 m.

Medaili si v celkovém hodnocení čtyřboje přivezli za krásné 3. místo Michal Matoušek (mladší přípravka) a Karolína Kozlová (starší přípravka). Do TOP 10 se probojovali tito závodníci: 6. místo Jaroslav Činčera (mladší přípravka) a 7. místo Daniel Novotný (starší přípravka). V kategorii za starší přípravku dívek se v celkovém hodnocení čtyřboje umístily dívky následovně: 4. místo Vanesa Prokopová, 7. místo Magdaléna Krejčí a 9. místo Sára Urbánková.


V jednotlivých disciplínách vybojoval Michal Matoušek 1. místo v běhu přes žebřík a 2. místo v běhu 50 m překážek. Jaroslav Činčera získal 3. místo v běhu přes žebřík a Daniel Novotný 2. místo ve skoku vysokém. Za dívky to byla Nela Mejzlíková, která si v běhu přes žebřík zajistila 2. místo, Karolína Kozlová 3. místo za hod plným míčem (medicinbal) a s 1. místem z běhu přes žebřík za starší přípravky odjížděla Vanesa Prokopová.


Ve štafetách si pro 2. místo doběhly dívky z mladší přípravky ve složení Mejzlíková N., Mejzlíková J., Šulová a Věžníková. 2. místo získali chlapci z mladší přípravky - Činčera, Kozel, Matoušek a Prudík.


Hodnocení trenérek Jany Fňukalové, Radky Dvořákové a Elišky Běhounkové: „Děti závodily s nadšením a radostí. Neodradila je ani technicky náročná disciplína, kterou je skok do výšky. Mezi velkou konkurencí se atleti z Velkého Meziříčí neztratili a závody si všichni za pěkného počasí užili."


Za tým trenérů atletických přípravek Karolína Jelínková

ilustrační foto

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.