Stolním tenistům začala sezona

pingpongZačátek září už je za námi, tím se také rozjela stolně tenisová sezóna našeho oddílu. Klub nastupuje do nového ročníku v nejtěžší pozici za celou dobu činnosti.

Áčko pokračuje v divizi a béčko nakonec postoupilo o třídu výš do KP 1 třídy, tuto soutěž naše rezerva ještě nikdy nehrála. Všem je jasné, že obstát v těchto soutěžích bude nadmíru těžké. Z klíčových událostí, které o letní přestávce nastaly byl odchod jedničky týmu Maštery do třetiligového Kolína, dále se nám podařilo získat nového hráče do áčka z SK Olšany vozíčkáře Trávníčka Borise, další posilou v áčku se představí staronový Pokorný Jan. V okresních třídách budeme nadále mít čtyři družstva. Céčko bude nastupovat v OP 1, déčko v OP 4, éčko a efko v OS.

Mládežnická základna se nám opět v letošním roce rozrostla. Hlavní prioritou oddílu je postupně omlazovat všechny naše družstva, obsazováním v různých výkonnostních třídách mistrovských utkání. Jedničkou a nejlepším našim hráčem celého oddílu se stal poprvé teprve 16letý mladík Holub Štěpán. Další ze zajímavostí náš mladík 8letý Buk Lukáš dokázal v mistrovských utkání dospělých nejednou bodovat pro oddíl.

Tréninky mládeže povedou dvakrát týdně naši čtyři trenéři Klíma Petr, Buk Martin, Holík Vratislav a Suchánek Petr. Krajské soutěže startují koncem září. Áčko začíná v silném Žďáře a béčko v Třebíči. Okresní soutěže startují začátkem října.

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.