Velkomeziříčští hokejisté zvítězili nad Vyškovem v prodloužení

P1690553HOKEJ Vyškov – HHK Velké Meziříčí 2:3PP (1:0, 0:2, 1:0 – 0:1)

Góly a asistence: 6:18 Krejčiřík (Studený, Lehečka), 55:01 Hohl (Komínek) – 29:16 Doležal (Strnad, Juda M.), 33:24 Kuba (Kabelka, Horký), 61:01 Doležal.

Sestava HOKEJ Vyškov:
Synek (Šarman) – Dluhoš, Studený, Žižka, Hefka, Mikulík, Hohl – Holemý, Lehečka, Komínek – Krejčiřík, Sebera, Ramert – Vašíček, Popelka, Janeček – Tomajko, Pokorný.

Trenér: Konečný

Sestava HHK Velké Meziříčí:
Juda J. (30. Cinka) – Trnka, Slabý, Ambrož, Kabelka, Vlašín, Svoboda, Koutecký, Kochánek – Strnad, Juda M., Doležal – Dolníček, Burian, Broža – Nesvadba, Kuba, Horký – Milotinský, Šplíchal.

Trenéři: Adam, Novák

Vyloučení: 5:5, využití: 0:1, v oslabení: 0:0.

Statistiky brankářů:
Synek (VYŠ) – 87,50 % - 21 zásahů – 62 min.
Juda J. (HHK) – 96,00 % - 24 zásahů – 30 min.
Cinka (HHK) – 96,15 % - 25 zásahů – 32 min.

Diváci: 100

K předposlednímu přípravnému utkání před sezónou 2023/2024 jsme zajížděli na stadion Vyškova, který v minulé sezóně došel až do semifinále II. ligy. Vyškov byl v průběhu utkání aktivnější, přesto se nám podařilo zvítězit. Výborný výkon předvedli oba naši brankáři, rozhodující branku v prodloužení vstřelil, stejně jako ve Žďáře nad Sázavou, Jiří Doležal.

Hodnocení utkání trenérem Lukášem Novákem:
Do utkání jsme vstoupili aktivněji než minulá utkání, ale soupeř měl v první třetině lepší pohyb a byl aktivnější, o přestávce jsme si k tomu něco řekli a utkání se vyrovnalo a my skóre zaslouženě otočili a hráli jsme takticky to co jsme si řekli a chtěli. Šance byly neustále na obou stranách a naši gólmani tým podrželi a chytali velmi dobře. Ve třetí třetině jsme neproměnili jasný tutovky a soupeř nás potrestal vyrovnávacím gólem, ale prodloužení jsme zápas rozhodli a myslím že po zásluze vyhráli. Zápas měl už parametry mistrovského utkání a vysoké tempo. Máme pořád rezervy, na kterých budeme v tréninku dál pracovat. Dnes nás čeká poslední utkání se Žďárem v "domácím prostředí", a tímto bych chtěl pozvat naše fanoušky.

HHK Velké Meziříčí x SKLH Žďár nad Sázavou

  • 14. 9. 2023
  • Začátek v 18:00 hodin
  • Zimní stadion Třebíč

HHK VM

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.