Minižáci házené zahájili sezónu soustředěním

AD3CF8AC-6FD1-41AB-BE25-E2BE61C6BB75V týdnu od 14. do 18. srpna zahájili minižáci sezónu soustředěním formou příměstského tábora. Letos byla účast rekordní, když se zúčastnilo 39 chlapců. 

Kromě tréninkových jednotek si kluci užili mimo jiné cestu za pokladem, laser game, návštěvu Wellnes Kuřim, kam jsme jeli vlakem, přespávání na hale spojené s promítáním filmu, opékání špekáčků. Součástí „přespávačky" byla i strašidelná pohádková cesta kterou nám připravila se svým týmem Radka Jelínková, za což jí moc děkujeme.

Soustředění hodnotíme pozitivně, kluci si to snad také užili a již teď se těšíme na příští.
Po soustředění jsme se 2. září zúčastnili přípravného turnaje v Horce nad Moravou. Turnaj se hrál na venkovních hřištích za krásného počasí. Na turnaji se nepočítalo skóre, nicméně naši kluci herně nepropadli a určitě patřili k lepším tymům. Turnaj nám také ukázal spoustu nedostatků, hlavně v obranných činnostech. Velké poděkování pořadatelům za výborně zvládnutý turnaj, moc jsme si ho užili.
Rádi bychom také přivítali do našich řad nové spoluhráče ročníku narození 2013 a mladší, kterým nabízíme tréninky každé úterý a čtvrtek od 15:30 do 17:00, spoustu turnajů a nových kamarádů.
Trenér: David Stoklasa tel.: +420608308044. Více informací na http://www.hazenavm.cz/

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.