Mladí házenkáři na přípravném turnaji v Újezdu třetí

Újezd 1V sobotu 2. září zavítali mladší žáci na turnaj do nově otevřené sportovní haly v Újezdu u Brna. Tento turnaj jsme zařadili do letní přípravy, která začala od 12.8.2023 pětidenním soustředěním v Dolní Cerekvi. Turnaj se hrál systémem každý s každým na 1x20 minut.

Naše družstvo, jenž bylo ještě v „prázdninové" neúplné sestavě uhrálo postupně tyto výsledky:
Velké Meziříčí – Nové Veselí 13:6
Velké Meziříčí – Ivančice 9:14
Velké Meziříčí – Maloměřice 5:4
Velké Meziříčí – Újezd u Brna 19:10
Velké Meziříčí – Sokolnice 12:18
Turnajem jsme tedy prošli s bilancí dvou proher a tří výher, zajistili jsme si tak zasloužené třetí místo. Do all-star teamu turnaje se navíc dostal náš borec Martin Jelínek.
Vzhledem k tomu, že se jednalo u družstva mladších žáků o první turnaj v sezoně, tak výkon týmu hodnotíme velice kladně. Přesto je v naší hře mnoho věcí, na jejichž odstranění musíme na trénincích dále pracovat.
Sestava: Drápela Tomáš, Ambrož Filip - Drápela Martin, Fialka Erik, Homola Martin, Chadim Lukáš, Jelínek Martin, Kadlec Adrian, Karásek Samuel, Kostečka Vojtěch, Winterling Tobiáš, Živčic Pavol
Trenéři: Holý, Živčic. Vedoucí: Kostečka
Pavol Živčic

Újezd 2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.