Bod ze Ždírce a v neděli na Speřice

football-gcf7bad6e3 1280V prvním kole fotbalové Divize D zajížděl FC Velké Meziříčí do Ždírce nad Doubravou. První poločas se nesl v duchu převahy domácího týmu. Ten z ní ale vytěžil jedinou branku. Ve druhém poločase se hra hostů zlepšila a šest minut před koncem stanovil Havlík stav na konečných 1:1.


SK Tatran Ždírec nad Doubravou 1:1 (1:0) FC Velké Meziříčí
Branky: 18. Vrána David - 84. Havlík Adam
Rozhodčí: Machorek Jakub - Mach Karel, Soukupová Věra
Diváci: 175
Sestava FC VM: Lancman - Krejčí, Puža (K), Mezlík, Dolejš, Štourač (78. Chodák), Malata Mar., Raus, Malata Mir., Hron, Havlík
Trenér Jan Šimáček k zápasu uvedl na stránkách klubu toto: „Dnes to byl zápas dvou poločasů, kdy v prvním byli lepší domácí a v druhém naopak my. Ze zápasu jsem měl obavy, protože jsme řešili základní sestavu ještě pár hodin před začátkem utkání a klobouk dolů, jak to nakonec všichni kluci zvládli. Velký dík v tomto případě patří hlavně Pavlovi Mezlíkovi s Jardou Krejčím."
V neděli 13. srpna čeká Velké Meziříčí první utkání na domácí půdě. Zápas s TJ Dálnice Speřice začíná na Tržišti v 10.15 hodin.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.