Minimálně rok bude město bez třetí ligy

P1820399V sobotní pouťový podvečer na stadionu na Tržišti odehrál FC Velké Meziříčí jeden z nejdůležitějších zápasů posledních let. Ve hře byla záchrana v třetí nejvyšší fotbalové soutěži Moravskoslezské fotbalové lize. Domácí museli v utkání s FK Frýdek-Místek bezpodmínečně vyhrát a pak čekat na výsledky ze Zlína a z Hodonína. Na důležitý zápas dorazilo 820 diváků.


FC Velké Meziříčí – FK Frýdek-Místek 1:3 (0:0). Branky: 51. Dolejš Petr - 53. a 79. Střelec Pavel, 58. Rubý Patrik.
FC Velké Meziříčí: Lancman – Puža, Bouček (87. Havlík), Dolejš, Partl, Plichta, Mirek Malata, Mrňa, Sysel (76. Crhan), Marek Malata (67. Šuta), Mucha.
Hned po závěrečném hvizdu rozhodčího Slabého bylo jasné, že minimální příští sezonu se Moravskoslezské fotbalová liga ve Velkém Meziříčí po osmi letech hrát nebude. Když dorazily výsledky z ostatních stadionů, bylo také zřejmé, že ani případná výhra nad Frýdkem-Místkem by nestačila. Velké Meziříčí totiž v případě výhry potřebovalo, aby Frýdlant nad Ostravicí i Vrchovina minimálně remizovali. Novoměstská Vrchovina sice ve Zlíně prohrála 3:1, ale Frýdlant nad Ostravicí vybojoval v Hodoníně výhru 3:0, a tak poslal do divize oba celky z Vysočiny.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.