Zlaté kolo Vysočiny startuje už v sobotu

202229Už tuto sobotu 17. června cyklisté vyrazí na již 20. ročník Zlatého kola Vysočiny. Start je v Rudě.

Jedná se o akci vedenou převážně po méně frekventovaných silnicích Kraje Vysočina. Zveme všechny neregistrované cyklisty a nadšence cyklistiky (tedy ty, kteří nemají aktivní licenci u Českého svazu cyklistiky) na různě dlouhé tratě a věříme, že si každý vybere tu svoji.  

Trať na 200 km bude odstartována jako obvykle v 7:00 a pojede dva okruhy tratě 100 km, na trať 100 km se vydají cyklisté v 9:30 a o půl hodiny později, tzn. v 10:00 se rozjedou cyklisté po trase 50 km.

Čeká na vás i výstava fotografií z předešlých 19 ročníků, promítání, skákací hrad pro děti, malování na obličej, tombola, nové vydání Becaronovin a cyklisté-závodníci mohou hlasovat ve výtvarné soutěži místní základní a mateřské školy o nejhezčí výtvarnou práci spojenou se Zlatým kolem Vysočiny. Pro účastníky opět máme připravené reklamní ponožky ZKV.

Registrovat se můžete na webových stránkách Zlaté kolo Vysočiny, kde najdete i další informace. Sledujte i náš facebook.

Tým ZKV

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.