Starší dorostenky zvítězily v Kuřimi

St.dky16.10.2022Kuim2. liga starší dorostenky
SK Kuřim – TJ Sokol Velké Meziříčí 26:29 (13:17)

V neděli odehrály starší dorostenky další soutěžní utkání, tentokrát na půdě Kuřimi posílené o několik hráček z Ivančic. Utkání bylo od začátku vyrovnané, pouze na začátku druhého poločasu se nám podařilo soupeři odskočit na pět branek. Postupem času se rozdíl ustálil na třech přesných trefách, a i přes velkou snahu domácích se podařilo náskok uhájit až do konce utkání.

Dařil se rychlý přechod do útoku, v zakončení ještě byla drobná nepřesnost, ale oproti minulým utkáním bylo patrné zlepšení. Obrana s brankářkou Marcelou Součkovou pracovala dobře. Po pár úvodních nedorazech z křídel se postupně zlepšila i defenzivní součinnost. Agresivní obranou jsme soupeřovy akce přerušovali hned v zárodcích. Současně z toho plynuly i rychlé brejky. Ještě je potřeba zapracovat na útočných akcích. Jako celek ale měla hra organizaci a v některých fázích holky předváděly pěknou souhru dvojic a trojic.

Týmu pomohl návrat zraněných hráček Báry Rosické a Lenky Holíkové. V zápase jsme však museli postrádat oproti minulým zápasům zraněnou Lauru Lázničkovou. Ta by snad mohla být do dalšího domácího utkání už v pořádku.

Holky zaslouží za přístup pochvalu, v bojovném utkání se vzájemně povzbuzovaly a tvořily tak konečně jeden tým.
https://www.handball.cz/souteze/zeny/2-liga-starsi-dorostenky/detail/zapas/66e3e98c-ba3f-4a1f-898f-31391feb7294

sobota 22. října

9:00 – 15:00 hodin Liga Vysočiny starší žákyně
17:00 hodin II. liga muži Újezd u Brna
19:00 hodin II. liga starší dorostenci Újezd u Brna

Vincenc Záviška
Házená Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.