Italské manželství Stašové a Dlouhého nadchlo meziříčské publikum

IMG 1451Hořkosladká komedie Vím, že víš, že vím o vážných tématech uzavřela podzimní divadelní sezonu Jupiter clubu. V úterní hře z repertoáru Divadla ABC, vycházející ze slavného italského filmu režiséra Alberta Sordiho, se v hlavních rolích manželů Bonettiových představili Simona Stašová a Michal Dlouhý.

Poklidný život manželského páru se začne zamotávat, když si soukromý detektiv splete sledovanou osobu, kterou má být manželka prominentního politika, s paní Livií Bonettiovou. Nabídne tedy jejímu manželovi Fabiu Bonettimu možnost kufřík s materiály se soukromím jeho ženy si koupit, ten to ale razantně odmítne. „Vy jste bambula! Každá žena má své tajemstvíčko, svého kostlivce ve skříni!“ kategoricky prohlásí detektiv na jeho adresu. Mezi tím se snaží Livia Fabia přesvědčit o tom, že celou dobu, po kterou byla sledována, se nestalo nic, čeho by mohla litovat. Potají se s detektivem dohodne o prodeji kufříku, toho se ale zmocní Fabio a odjede s ním na chatu. Tam dostane možnost nahlédnout na svůj život a své činy očima jeho rodiny. Odhalí manželčinu nevěru i dceřinu závislost na drogách. Především však najde vlastní spouštěč toho všeho v podobě vlastní nevěry a nevšímavosti k ostatním.

Hercům se podařilo vtáhnout diváky do děje, ti se velmi dobře bavili a ocenili herecký výkon dlouhotrvajícím potleskem.

Pro jarní sezonu jsou naplánována tato představení: Kočičí hra, Podivný případ se psem, Vzpomínky zůstanou a Listopad. Rezervace permanentek bude zahájena 24. listopadu na programovém oddělení.

Dnes, ve středu 22. listopadu, v 19 hodin nabízí Jupiter club divadelní představení Manželský čtyřúhelník, komedii o rozdílech mezi muži a ženami.

Jitka Kočí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.