O víkendu diváky čeká repríza muzikálu Evita

DSC02800„Utiš se, má Argentino,“ zazní opět velkým sálem Jupiter clubu. Předem dlouho vyprodaná představení muzikálu Evita, která pro velkomeziříčské publikum v květnu připravilo divadlo Ikaros, a nadšené divácké ohlasy totiž přiměly soubor pustit se ještě do podzimní reprízy. Ta připadá už na tento víkend, sobotu 14. října v 19 hodin a neděli 15. října v 18 hodin.

„Po více než roce příprav čeká diváky silný a velice emotivní příběh ženy, Evy Perónové, jež dokázala ve svém národu vzbudit nehynoucí obdiv, lásku a vděčnost, ale stejně tak i nenávist, závist či opovržení,“ vysvětluje režisér představení Tomáš Mrazík, který se rozhodl hlavní roli obsadit Gabrielou Smejkalovou. Příběhem neperspektivního argentinského děvčete, z něhož se stala politická a společenská ikona, které ležel u nohou celý svět, přítomné provede Tomáš Kotačka jako vždy jízlivý vypravěč Che.

22414297 10203328203241516_1225103662_nKromě nejznámějších písní díla se však diváci mohou těšit také na argentinské tango, sborové chorály, klikující vojáky, propracované kostýmy, kulisy a v neposlední řadě výborné pěvecké výkony účinkujících, které při premiéře zvedly mnohdy dojetím slzící publikum ze židlí. Vstupenky je stále možné kupovat v předprodeji na programovém oddělení Jupiter clubu za 150 korun, na místě pak za 170 korun. Výtěžek z představení bude věnován na podporu Domácího hospice Vysočina.

Kateřina Karmazínová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.