Fajtfest představil program pro letošní 9. ročník

FajtfestFestivalová sezóna pomalu startuje a Fajtfest představuje program pro svůj 9. ročník, který proběhne mezi 20.-22. červencem na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Ukazuje, že i letos bude držet vysoko nastavenou laťku z minulých ročníků.

Vedle hvězd jako OBEY THE BRAVE z Kanady, CRAZYTOWN z USA, POLAR a OUR HOLLOW OUR HOME z Anglie, INFECTED RAIN z Moldávie, THELL BARRIO z Mexika, vystoupí také mnoho domácích kapel jako jsou: CRASHPOINT, SUNSET TRAIL, GUTALAX, UNAFFECTED EVOLUTION, BACKFIST a další. 

Fajtfest patří mezi tuzemskou špičku festivalů díky vyhraněnému hudebnímu stylu. Tato hudební akce je zaměřena na hardcore, metalcore, numetal. Novinkou bude lezecká akce WATER BOULDER GAMES 2017, která proběhne 22. 7. v blízkosti areálu. Fajtfest vám kromě kapel světového formátu a jedinečného místa nabídne i přátelskou atmosféru. Děkujeme všem obyvatelům Velkého Meziříčí za toleranci v době konání akce. Velký dík patří vedení města za vstřícnost s prodloužením nočního klidu. 

Uvidíme se na kopci. FAJTFEST CREW

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.