Informační centrum nabízí magnetky do hry Sestav si svůj svět

611Turistické informační centrum Velké Meziříčí se zapojilo do vzdělávací hry Sestav si svůj svět. Ta je určena pro všechny návštěvníky památek České republiky a jejím cílem je zatraktivnění zajímavých míst v republice. Každé místo, zapojené do hry, má svou Turistickou magnetku Sestav si svůj svět – přesný obrázek daného místa v originálním tvaru puzzle, který zapadá do libovolného dalšího dílku z jiného místa. Účastník si tak může z navštěvovaných míst vytvořit jedinečnou dekorativní vzpomínku, kterou lze stále rozšiřovat a obměňovat.

Prodejní cena jedné magnetky je 30 korun. Na její zadní straně se nachází soutěžní kód, který je chráněn kartonovou podložkou a přístupný je tak až po rozbalení magnetky. Kódy se vkládají do osobního profilu na stránkách soutěže. Každý soutěžící, který v roce 2017 přihlásí 150 kódů (počítá se od začátku soutěže), má nárok na vlastní jedinečnou magnetku – vlastní podobizna, foto přítele/přítelkyně, známého, dítěte atd. - ze zaslaných podkladů. Tuto magnetku obdrží zdarma na základě zaslaného požadavku mailem organizátorovi akce. Pro nejúspěšnější sběratele jsou připraveny hodnotné ceny.

"Ve Velkém Meziříčí se do hry zapojilo město, rozhledna Fajtův kopec, zámek Velké Meziříčí, židovský hřbitov a máme v plánu přidávat další místa podle zájmu turistů," upřesnila Květoslava Hladíková z Turistického a informačního centra.

Přihlásit se a přečíst si podrobné informace můžete na stránkách hry, prohlédnout si městské magnetky lze i v městském eshopu.

Meziříčské turistické centrum se také zapojilo do třetího ročníku velké letní soutěže Hurá po Vysočině a Kraji Jihočeském. Za naše město jsou přihlášena mezi soutěžní místa vyhlídková věž kostela sv. Mikuláše, DiscgolfPark Kunšovec a muzeum Velké Meziříčí. Poznávací a cestovatelská soutěž je určena pro všechny návštěvníky i obyvatele Kraje Vysočina, na které čekají nádherná příroda, krásná místa a atraktivní výhry.

"Jsou to další lákadla, proč přijet právě do Velkého Meziříčí," zve k návštěvě Květoslava Hladíková.

Jitka Kočí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.