Do Meziříčí přijede americká legenda. Crazy Town zahrají na Fajtfestu 2017

17670999 1479089062123807_1998019278_nProzrazujeme další jméno, tedy legendární CRAZY TOWN z Los Angeles. Čekejte mega hit Butterfly a další pecky. Kdo by neznal "come my lady, come, come my lady", tento legendární hit, který i dnes brousí všechna CZ rádia.  Slušných 44,5 milionu zhlédnutí na YouTube hovoří za vše.

Jsme nadšeni, protože Crazy town spolu s Linkin Park, KORN, Limp Bizkit patří mezi zakladatele nu-metalu a rap-metalu. Jsme potěšeni, že se nám podařilo pro celé Velkomeziříčsko ulovit takové jméno. Není pochyb, že Fajtfest bude velký hudební svátek. Více info na www.fajtfest.com

Klip https://www.youtube.com/watch?v=6FEDrU85FLE

Další potvrzené zahraniční kapely: Obey The brave (Kanada), Polar (Anglie),  Our Hollow, Our Home (Anglie), Infected Rain (Moldávie), Sickret (Švýcarsko), Thell Barrio (Mexico), For I am King (Holandsko), Knives to a Gunfight (Belgie).

Realizační tým Fajtfestu

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.