Deváťáci z Oslavické už mají prázdniny

0 IMG_3704Ve čtvrtek se velkém sále Jupiter clubu uskutečnilo slavnostní předávání vysvědčení žákům devátých tříd ze ZŠ Oslavická.

„Váš čas je omezený, tak jím neplýtvejte na to, abyste žili život někoho jiného. Nepodléhejte dogmatu, že máte žít podle toho, co si myslí druzí. Nedopusťte, aby v hluku cizích názorů zanikl váš vlastní vnitřní hlas. A to nejdůležitější: mějte odvahu jít za svým srdcem a intuicí. Protože ty už nějak vědí, kým se ve skutečnosti chcete stát. Všechno ostatní je vedlejší," odcitovala dětem citát Steva Jobse ředitelka školy Eva Bednářová. Starosta města Alexandros Kaminaras jim popřál mnoho úspěchů na středních a následně i vysokých školách. „Přeji vám, abyste našli něco, co vás naplňuje, a abyste našli něco, v čem jste lepší než ostatní. Jděte si za svými sny a nebojte se je realizovat," doplnil na závěr.

9. A si připravila taneční vystoupení na známé písně například od Katy Perry, Nicki Minaj či Michala Davida. 9. B také předvedla pár tanců, nechyběla píseň z Hříšného tance či Mama Mia. Obě třídy své scénky doplnily o parkourové prvky.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.