Dopravní soutěž ovládla Osová Bítýška

P1870466 copyV úterý 28. května se na dopravním hřišti ve Velkém Meziříčí konalo oblastní kolo Dopravní soutěže mladých cyklistů. V každé kategorii se sešlo po pěti týmech.


V I. kategorii se nejvíce dařilo týmu ze ZŠ a MŠ Osová Bítýška (Michaela Musilová), Adéla Urbanová, Vojtěch Komínek, Jakub Musil), na druhém místě skončil tým ZŠ Lhotka (Barbora Cahová, Barbora Střechová, Aleš Sedlák, Jan Prokop) a na místě třetím tým ZŠ Oslavická Velké Meziříčí (Ella Kůpová, Silvia Matušíková, Vít Kučera, Benjamin Pešek).

I v II. kategorii získala první místo ZŠ a MŠ Osová Bítýška (Zoe Heinisch, Klára Sedláková, Hynek Prášek, Jan Musil), na pomyslný stříbrný stupínek vystoupil tým ZŠ Sokolovská Velké Meziříčí (Anna Pospíšilová, Vendula Pospíšilová, Štěpán Michal, Václav Toman), třetí místo pak obsadilo družstvo ze ZŠ Oslavická Velké Meziříčí (Kateřina Doubková, Sára Vejmělková, Nicolas Dvořák, Matěj Soldán).

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.