Hrbov se Svařenovem mají nový web

VýstřižekMístní část Velkého Meziříčí Hrbov a Svařenov má po třinácti letech nové webové stránky.


Nové informační stránky Hrbova a Svařenova najdete na adrese www.hrbov-svarenov.cz. Jsou přehlednější a lépe přístupné i z mobilního zařízení. Oproti předchozí, staré verzi stránek mají vlastní doménu. „Staré stránky zachovám, dokud je provozovatel hostingu nesmaže. Obsah z nich budu převádět na nové stránky postupně," informuje Tomáš Niessner, autor a správce infowebu o Hrbovu a Svařenovu.
Nový web nabízí vkládání komentářů čtenářů přímo pod jednotlivé články.

Z nejnovějších aktualit zatím na webu najdete fotogalerie z Velikonočního škrkání, Dětského karnevalu, pozvánku na pálení čarodějnic, informaci o prodeji pozemku či stavbě v průmyslové zóně Lavičky.

V sekci praktické informace naleznete něco o sportovním areálu včetně kontaktů, nebo o naučných stezkách spojujících Nesměřské a Balinské údolí či Velké Meziříčí s Hrbovem a Svařenovem. V sekci historie se dočtete o událostech v Hrbově a Svařenově, o památných místech, hrbovské škole, motocyklových a automobilových závodech, jsou zde také obecní a školní kroniky.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.