Nemocnice sv. Zdislavy obhájila akreditaci a má nejspokojenější pacienty v kraji

995412 276147912525579 1525966041 nPo zhodnocení kvality zdravotní péče a bezpečí pacientů Nemocnice sv. Zdislavy v Mostištích letos obhájila svoji akreditaci z roku 2012. Pacienti jsou s ní spokojeni.

 

Akreditační šetření Spojené akreditační komise České republiky (SAK) zahrnující hodnocení kvality a bezpečí lůžkové zdravotní péče v souladu s platnou legislativou proběhlo v Nemocnici sv. Zdislavy v Mostištích počátkem listopadu. Nemocnice, již provozuje skupina VAMED Mediterra, splnila přísné akreditační podmínky a obhájila požadavky akreditačních standardů.

„Bezpečí a pohodlí pacientů je pro nás zcela klíčové a těší nás, že jsme tuto významnou akreditaci obhájili. Ve své snaze poskytovat pacientům prvotřídní péči budeme pokračovat i nadále," uvedl MUDr. Jaroslav Tvarůžek, primář Chirurgického oddělení Nemocnice sv. Zdislavy v Mostištích a vedoucí lékař Centra robotické chirurgie Vysočina.

V průzkumu spokojenosti ambulantních a hospitalizovaných pacientů prováděném agenturou HealthCare Institute (HCI) se nemocnice navíc umístila na prvním místě v Kraji Vysočina z hlediska spokojenosti hospitalizovaných i ambulantních pacientů nemocnic. Do projektu se přitom zapojilo 156 nemocnic s akutními lůžky z celé ČR. „Spokojenost našich pacientů je pro nás vždy na prvním místě. Je pro nás velmi důležité, aby se u nás pacienti cítili dobře a rádi se k nám vraceli. Za vyjádřenou podporu jim proto chceme poděkovat," dodal MUDr. Tvarůžek.

Redakce

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.