Město hledá referenta na odbor životního prostředí

forest-6765636Tajemník Městského úřadu Velké Meziříčí vyhlašuje výběrové řízení na pozici pracovník/pracovnice odboru životního prostředí – referent/referentka na úseku ochrany přírody a krajiny, a na úseku myslivosti.

Referent na odboru životního prostředí bude mít odpovědnost zejména za řádný výkon přenesené působnosti státní správy v rozsahu vymezeném zákonem o ochraně přírody a krajiny, zákonem o myslivosti, zákonem o zbraních a střelivu. Zároveň se bude zabývat usměrňováním záměrů na úseku péče o veřejná prostranství a veřejnou zeleň.

Pracovní místo nabízí zaměstnání na dobu neurčitou s místem výkonu práce na Městském úřadě Velké Meziříčí. Jedná se o zařazení do 10. platové třídy dle platných právních předpisů. Předpokládanou dobou nástupu je čtvrtek 2. 1. 2025.

Přihlášky v písemné podobě zašlete nejpozději do 15. listopadu 2024 do 12:00 hodin.

Podrobnosti naleznete na úřední desce města či kontaktujte vedoucího odboru Ing. Jiřího Zachara na telefonním čísle Tel.: +420 566 781 080 nebo e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

-red-

Reklama
  • KONKURSNÍ ŘÍZENÍ NA VEDOUCÍ PRACOVNÍ MÍSTO ŘEDITELKY/ŘEDITELE ŠKOLY
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství
  • Městský úřad hledá referentku životního prostředí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.