Radní navštívili modernizované učebny během výuky

P1209117Dokončenou modernizaci učeben na Základní škole Oslavická si ve středu 18. září přišli prohlédnout radní města. Navštívili učebny během výuky a získali tak první dojmy a postřehy žáků i pedagogů.

„Stavebně máme vše hotové, digitální technologie a jejich používání stále ladíme. Prošli jsme s učiteli už pěti školeními a čekají nás další. Je to proto, abychom se naučili naplno využívat všechny vymoženosti, které nyní máme k dispozici,“ uvedla ředitelka ZŠ Oslavická Eva Bednářová a dodala: „Když to shrnu, tak jsme modernizací školy nadšení a městu za ni velmi děkujeme. Podle reakcí, které mám, si krásné nové učebny užívají žáci i učitelé.“

„Budeme moc rádi za zpětnou vazbu třeba tak po roce provozu, abychom věděli, co se vám osvědčilo. Bude to pro nás vodítkem při vylepšování dalších škol," reagoval místostarosta Martin Kaman.

Ředitelka školy provedla radu města modernizovanými učebnami i kabinety chemie, fyziky, němčiny a angličtiny, ICT, přírodopisu, zeměpisu a cvičnou kuchyňkou. Jde o projekt za více než padesát milionů korun, přičemž město na něj získalo dotaci 36 000 000 korun z Integrovaného regionálního operačního programu. Mimo zmiňovaných prostor radní nahlédli i do výtvarné výchovy a výtahu, které nebyly součástí projektu.

ZŠ Oslavická_VM_-prohlídka_školy_copyPříležitost prohlédnout si moderní učebny na základní škole bude mít i veřejnost, a to již příští čtvrtek 26. září odpoledne od 15 do 18 hodin.

Martina Strnadová

 

Modernizace učeben ZŠ Oslavická proběhla s podporou z Integrovaného regionálního operačního programu.

loga copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.