Zuzanka dostala od skautů 344 786 korun na hiporehabilitace

zuzankaSkauti dnes Zuzance Nekovářové z Laviček předali 344 786 korun na hiporehabilitace. Právě tolik vynesla dobročinná kavárna, která probíhala od pátku 13. do neděle 15. září na faře.

„Kavárna bude! Ani déšť nás nezastaví,“ napsali skauti na sociální sítě v době, kdy se kvůli počasí všude kolem rušily akce. A lidé jejich odhodlání oceňovali. Zastavovali se na kávu, zákusek, někteří usedli pod přístřešek ve dvoře fary, další do stanu s podsadou a jiní dali přednost teplu farního sálu. Příjemné prostředí kavárny zpestřila sobotní párty či nedělní živá klavírní hudba v podání Matěje Hampla. Člověk si tak chvílemi připadal jak v kavárně Slavia v centru Prahy. A komu se vůbec nechtělo vyrazit z domova do deště a zimy, ale přitom by rád přispěl, nechal si kávu přivézt až ke dveřím bytu. I takovou službu totiž skauti nabízeli. Dokázali tak, že když se chce, všechno jde.

zuzanka2Díky nim a jejich Kávě od srdce bude mít Zuzanka, která žije s velmi vzácným genetickým onemocněním, peníze na hiporehabilitační pobyty k oddálení náročné operace páteře.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.