Míříte do novoměstské nemocnice? Pozor na uzavírku

Snímek obrazovky_2024-08-09_102151V souvislosti s právě zahájenou rekonstrukcí gynekologicko-porodnického pavilonu a výstavbou nové dialýzy dojde k uzavírce jedné z komunikací v areálu novoměstské nemocnice. Konkrétně se jedná o silnici u chirurgického pavilonu. Pro přijíždějící vozidla budou nově k dispozici dva vjezdy, které budou současně sloužit i jako výjezdy – jeden ve vstupním pavilonu a druhý u dolní brány. Řidiči je mohou využít podle toho, ke kterému oddělení mají namířeno.

Horní vjezd ve vstupním pavilonu umožní příjezd k nukleární medicíně, laboratořím, k horní lékárně, na oddělení ARO, urgentní příjem, k chirurgickému pavilonu, k hematologii, oddělení dlouhodobě nemocných nebo k budově ředitelství, kde sídlí i onkologie. Výjezd bude možný stejnou cestou. „Vjezd a výjezd bude v době od 7 do 14 hodin regulován pracovníky údržby. Průjezd celým nemocničním areálem nebude možný,“ upozorňuje technický náměstek Nemocnice Nové Město na Moravě Ing. Jiří Drdla.

Návštěvníci mířící do interního, dětského a gynekologicko-porodnického pavilonu nebo na radiologii budou muset použít vjezd a výjezd spodní branou. „V tomto případě vjezd a výjezd nebude regulován,“ konstatuje Ing. Jiří Drdla s tím, že uzavírka silnice u chirurgického pavilonu bude rozdělena do dvou etap. „První etapa potrvá od 12. do 30. srpna. V této etapě bude uzavřena část silnice od vjezdu do patologie po parkoviště u oddělení dlouhodobě nemocných. Ve druhé etapě, která je časově vymezena od 30. srpna do konce září, bude uzavřena celá silnice, a to od parkoviště u oddělení dlouhodobě nemocných až po zaměstnaneckou jídelnu,“ vysvětluje technický náměstek.

-nem NMNM-

uzavírka 2._etapa

uzavírka 1._etapa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.