Rudíkovští oslavili 40 let fotbalu a nové sportoviště

IMG 4367Rudíkovští o víkendu oslavili 40. výročí založení fotbalu v obci a hlavně otevřeli nové víceúčelové hřiště včetně areálu u mateřské a základní školy.

Rudíkov se tak pyšní novým zázemím pro děti, sportovce a širokou veřejnost. „Stavba trvala 140 dnů od prvního kopnutí do země po výsledek, který dnes slavnostně otevíráme,“ uvedl starosta Rudíkova Zdeněk Souček při přestřižení pásky. Stavba vyšla na bezmála osm milionů korun, z toho šest milionů pokryla dotace z Regionálního operačního programu JV.

S průběhem výstavby od července po listopad 2015 zájemce seznámily fotografie vystavené na oplocení hřiště. Ale nejen to, lidé si mohli prohlédnout i další novinky, které obec vybudovala zejména ve škole, jako třeba nový povrch v tělocvičně či třídu v mateřské škole.

A jak jinak slavit otevření nového sportoviště a výročí založení fotbalového klubu než kopanou. Proběhla utkání, soutěže pro děti, nechybělo občerstvení a k dobré atmosféře přispěla i kapela PaRadox.

-mars-

Více fotografií ZDE.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.