Třinácté narozeniny Sportovního centra se slaví už sobotu

370265048 18154571632290798_3327800864881626400_nUnavíte se už jen při pomyšlení na cvičení? Cítíte se bez energie a motivace? Trápí Vás stále se zhoršující počasí? Víme, jak se cítíte. Každý den se probouzíte s tím, že byste měli začít cvičit, ale nějak k tomu nikdy nedojde. Místo toho se cítíte provinile a frustrovaně. Vaše kondice se zhoršuje, kila přibývají a vy se cítíte čím dál hůř ve svém vlastním těle.


Představte si, že byste se každé ráno probudili plní energie a elánu do nového dne. Že byste se cítili fit, zdraví a spokojení sami se sebou. Že byste se těšili na pohyb a cvičení, protože víte, jak skvěle se po něm budete cítit. Představte si, že byste konečně našli motivaci a radost z pohybu. Že byste se zbavili pocitů viny a frustrace. Že byste byli pyšní na to, jak vypadáte a jak se cítíte.

Dobrá zpráva je, že tento sen se může stát skutečností! Sportovní centrum Velké Meziříčí slaví 13. narozeniny a my vám chceme dát dárek, který vám pomůže se rozhoupat. 28. září 2024 pro vás máme připravené půlhodinové bloky našich nových lekcí zcela zdarma! Stačí si zarezervovat lekce v rozvrhu na www.scvm.cz, přijít na recepci Sportovního centra, tedy na Areál Zdraví (Sportovní 7), říct kouzelné heslo "BE ACTIVE" a můžete si vyzkoušet libovolný počet lekcí bez jakýchkoliv poplatků.

Mimo tento slavnostní den máme pravidelné a roky odzkoušené lekce pro každého z vás, ať už jste naprostý začátečník nebo pokročilý sportovec. Vyzkoušejte energický Alpinning, který vás dostane do formy. Nebo si dejte pořádně do těla na Spinningu. Co takhle Jumping na trampolínkách? Protancujete hodinu, ani nebudete vědět jak a to s měkkými dopady, které neničí vaše kolena. A nezapomeňte na posilovací TRX, které zpevní celé vaše tělo.

Nemusíte se ničeho bát - naši zkušení instruktoři se o vás postarají a provedou vás každou lekcí. Uvidíte, že cvičení může být zábava! A co víc - můžete si s sebou vzít kamarádku nebo kamaráda a užít si to společně. Vždyť ve dvou se to lépe táhne, ne?

Tato jedinečná příležitost je součástí celorepublikové kampaně #BEACTIVE. Nepropásněte šanci udělat první krok ke zdravějšímu a šťastnějšímu já. Stačí se podívat na náš rozvrh na www.scvm.cz, vybrat si lekce, které vás lákají, a udělat si rezervaci. Pamatujte - heslo je "BE ACTIVE"!

Tak na co ještě čekáte? Přijďte 28. září oslavit s námi naše narozeniny a darujte si ten nejlepší dárek - nový, aktivnější životní styl. Těšíme se na vás ve Sportovním centru Velké Meziříčí. Společně to dokážeme! (pro jakékoliv info nebo pomoc s přihlášením neváhejte volat na tel 773002922).

-md-

zz

Reklama
  • KONKURSNÍ ŘÍZENÍ NA VEDOUCÍ PRACOVNÍ MÍSTO ŘEDITELKY/ŘEDITELE ŠKOLY
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství
  • Městský úřad hledá referentku životního prostředí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.