Přečtěte si, jaké služby nabízí občanská poradna Velké Meziříčí

foto VM_stánekNevíte si rady a potřebujete nalézt řešení v nepříznivé životní situaci? Chcete znát svá práva a povinnosti? Potřebujete vědět, na co máte nárok? Potřebujete pomoc s vysvětlením nebo sepsáním dokumentů?

Pomůžeme Vám v oblasti např. řešení dluhové situace (exekuce, insolvence, práva věřitelů), ochraně spotřebitele, práva a povinnosti občanů, v oblasti dávek hmotné nouze a státní sociální podpory, bydlení, pracovně-právních vztahů, rodiny a mezilidských vztahů, dědických řízeních nebo soudních a správních řízení . Poradna také pomáhá občanům orientovat se ve své životní situaci natolik, aby byli do budoucna schopni sami hájit své zájmy a práva.

komiks meziricí_červenec_24_náhledJsme tu pro Vás! Nebuďte na problémy sami!

U nás získáte nezávislou, důvěrnou a nestrannou pomoc. Poskytujeme bezplatnou a kvalifikovanou podporu všem. Naše služby můžete využít osobně (v době poradenských hodin), telefonicky (v pracovních dnech) či nás kontaktovat e-mailem. Organizace má akreditaci na poskytování bezplatných služeb v oblasti oddlužení vč. sepsání a odeslání Návrhu na povolení oddlužení a poskytuje bezplatné poradenství i v průběhu insolvenčního řízení.

Službu poskytujeme i v Třebíči, Moravských Budějovicích a Náměšti nad Oslavou . Pro osoby s omezenou pohyblivostí (senioři, zdravotně postižení) je určena služba terénní občanské poradenství na které se lze s poradci domluvit.

 Občanská poradna Velké Meziříčí, Pod Hradbami 2005/7, 594 01 Velké Meziříčí
Poradenské hodiny:
pondělí 8:00 – 12:00, 13:00– 17:00 

Doporučujeme se objednat předem!
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  
tel: +420 606 021 577
www.optrebic.cz 

-optrebic-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.