Skauti shánějí peníze na dokončení klubovny

baráčekVelkomeziříčští skauti budují svůj Baráček, tedy zázemí vlastní klubovny. Pomáhají jim v tom sponzorské dary. Za tři dny končí sbírka, v níž schází vybrat posledních asi 14 000 korun.  

Skauti nyní potřebují peníze na dokončení podlah, obkladů, schodiště do podkroví, zateplení a fasády a do konce sbírky zbývají tři dny. Cílem je vybrat od dárců 150 000 korun, k nimž jim Skautská nadace Jaroslava Foglara přidá polovinu.

Až dosud vlastníma rukama a za pomoci dobrovolníků a sponzorů vyzdili v Baráčku podkroví a nové příčky, udělali novou střechu, osadili okna a dveře, zaklopili dřevěný strop, provedli elektroinstalaci a nyní pracují na omítání zdí.

„Do rekonstrukce Baráčku již byly vloženy tisíce dobrovolnických hodin. Chtěli bychom ji tedy co nejdříve dokončit, aby Baráček mohl sloužit svému účelu a děti měly lepší zázemí ke schůzkám než dosud,“ říkají skauti.

Martina Strnadová

 

Podpořit skauty můžete ve sbírce Darujme.

aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLmRhcnVqbWUuY3ovcHJvamVjdC9oZWFkZXIvdXZvZG5pLWZvdGthLnBuZy1hMzMwNTA0ODc0YjE4Y2QxMGFmMDNjZTliZThhZjg0Mi5wbmc

Reklama
  • KONKURSNÍ ŘÍZENÍ NA VEDOUCÍ PRACOVNÍ MÍSTO ŘEDITELKY/ŘEDITELE ŠKOLY
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství
  • Městský úřad hledá referentku životního prostředí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.