Starosta města přivítal účastníky semináře

IMG 9750Ve středu 21. srpna kolem 13. hodiny přivítal starosta města Alexandros Kaminaras společně s bývalým ředitelem Gymnázia Velké Meziříčí Alešem Trojánkem účastníky jednadvacátého ročníku semináře o filosofických otázkách matematiky a fyziky.

Mimo vyjmenování krás Meziříčí jako například Muzea VM, Muzea Kodet a okolní přírody se starosta zmínil i o připravované rekonstrukci náměstí.  „Výhodou je, že je teď ve vedení města spousta stavařů a architektů, takže se snažíme postupovat koncepčním způsobem práce, zkratka se snažíme věci řešit jako celek."

„Překvapilo mě, že se letos koná již 21. ročník tohoto semináře. Je velmi úctyhodné, že se vám taková věc daří udržovat, vážím si toho," zakončil svůj proslov starosta Kaminaras.

Jako osvěžení přítomní obdrželi sklenku vína a vody, odnést si mohli různé informační brožurky o zajímavostech ve městě.

Tina Kárníková

Reklama
  • KONKURSNÍ ŘÍZENÍ NA VEDOUCÍ PRACOVNÍ MÍSTO ŘEDITELKY/ŘEDITELE ŠKOLY
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství
  • Městský úřad hledá referentku životního prostředí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.