Park Food Festival bude v půli září

jídloNa 14. a 15. září se chystá do zámeckého parku Park Food Festival. Jak název napovídá, půjde tu o jídlo, ale ne jenom o ně.

Těšit se můžete samozřejmě hlavně na gastro zónu, ve které na vás budou čekat speciality 9 světových kuchyní. (Argentina, ČR, Egypt, Francie, Gruzie, Mexiko, Řecko, Thajsko, USA). Na ty odvážnější čeká možnost ochutnat pokrmy z jedlého hmyzu a šneků. Chybět nebude pivo ze čtyř pivovarů (včetně místního – Harrach).

Víc, než bohatý bude i doprovodný program. Připravuje se 9 koncertů (např. kapela Brixtn, Igor Chmela s kapelou Dafne, Jana Vondrů, Jimmy-G, Wendy's pop rock band), 4 divadelní představení (např. ŠNB, Mikroteatro, Jan Hrubec), 8 show (např. kuchařská show M. Hrubešové, cirkusové představení Patálie a Trampoty, hudební a literární workshopy – Žůžo Muzička, I. Komárková, L. Šavlíková, animační program s pohádkovými maskoty – I. Mutlová, parkour show, barmanský flair). Součástí programu bude i beauty zóna, relax zóna, předváděčka vozů Opel, nonstop tvořivé dílny a dětský koutek, soutěže a tombola o desítky hodnotných cen.

Děti mladší patnácti let a držitelé průkazu ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma, ostatní sobota: 190 korun, neděle: 150 korun, sobota + neděle 250 korun.

Záměrem akce je sousedská (sousedská ve smyslu pro všechny obyvatele města a přilehlého okolí) slavnost v příjemném prostředí zámeckého parku s dobrým jídlem, hudbou a zábavou pro děti.

-pch-

PARK FOOD

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.