Za vysvědčení do Borů: Program láká na planetárium, Tlapkovou patrolu, trhy i kácení máje

IMG 20190517_164012Zahájení prázdnin s kácením máje slibuje pestrý program pro děti i dospělé. Nebude chybět divadlo, tancování, ukázka hasičské práce i večerní zábava. Akce u sportovního zázemí v Borech startuje o půl čtvrté.

V pátek 28. června proběhne v Borech zábavné odpoledne nejenom pro děti, které láká na nabitý program. Na organizaci pestré nabídky akce i občerstvení spolupracují s obcí dobrovolní hasiči, Bobši a myslivci. Od půl čtvrté bude pro návštěvníky u sportovního zázemí vedle fotbalového hřiště připraveno mobilní planetárium, regionální trhy, keramická dílnička i malování na obličej.

Od 4 hodin dětské diváky pobaví Pohádka z cirkusu v podání Divadla Jójo. O hodinu později bude parket patřit maskotům z Tlapkové patroly s tanečním programem. Poté si pro vás hasiči ve spolupráci se žďárskou jednotkou připraví ukázku vyproštění osoby z havarovaného auta. Následně se dočká svého odloženého pokácení i borská májka. O večerní zábavu se postará oblíbená kapela Renegát.

Přípravu dobrého občerstvení budou mít po celou dobu na starosti myslivci. Akce včetně večerní zábavy je pro návštěvníky zdarma.

-mh-

Zahájení prázdniny_kácení_máje

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.