Nadační fond podpořil Klub Naděje

P1000840Klub NADĚJE, z.s., spolek onkologických pacientů ve Velkém Meziříčí děkuje Nadačnímu fondu Františka Podstatzky Lichtensteina za poskytnutí sponzorského daru.

Dar využijeme v souladu se svými stanovami k podpoře předmětu činnosti spolku, který je plně závislý na dotacích, jejichž výše se za posledních dvacet let nezměnila.

Klub NADĚJE, z.s. je pacientskou organizací pomáhající lidem, do jejichž života vstoupilo onkologické onemocnění. Poskytuje informace, pořádá setkání, lázeňské pobyty pro pacienty, nabízí pomoc s nalezením vhodných aktivit pro trávení volného času a překonávání izolace s touto nemocí spojené. K naplnění naznačených cílů spolek sdružuje pacienty a jejich blízké. Spolek je přitom nezisková organizace, bez vlastních finančních prostředků, sdružuje převážně invalidní důchodce s omezenými možnostmi.

Předsedkyně klubu
Drahomíra Mejzlíková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.