Z meziříčského derby bez bodu

ice-hockey-4285440 1280_1Ani z Valašského Meziříčí body nevezeme. V utkání, do kterého lépe vstoupili domácí, jsme ve druhé třetině otočili obraz hry a po zásluze srovnali stav. Ani tentokrát se nám ale nepodařilo skóre otočit v náš prospěch a domácí v závěru rozhodli. Jedinou velkomeziříčskou branku vstřelil po pěkné individuální akci ve 32. minutě Erik Meluzín.


V sobotním 12. kole máme volno a následně nás čekají dva domácí zápasy s favority soutěže. V pondělí 28. října přijedou do Velkého Meziříčí Orli Znojmo a ve středu 30. října AZ Havířov.

-hhk-

HC Bobři Valašské Meziříčí – HHK Velké Meziříčí 3:1 (1:0, 0:1, 2:0). Branky a nahrávky: 3. Kuchařík (Stodůlka L., Turek), 47. Holiš (Stodůlka L., Sviták), 56. Goiš (Půček, Vavřík) – 32. Meluzín (Burian A., Kališ). Vyloučení 2:3. Využití 1:0, v oslabení 0:0. Diváci 198. Rozhodčí: Viktor Schenel - Vladimír Hladík, Filip Návrat.

HHK Velké Meziříčí:
Bizoň (Juda J.) - Ambrož (C), Slabý P., Vovsík, Dolníček, Burian A., Kališ - Burian V., Meluzín, Vedral, Broža, Jaša, Juda M., Křenek (A), Kubiš, Ondráček (A), Medek, Kuba, Švejda, Juráň

Reklama
  • KONKURSNÍ ŘÍZENÍ NA VEDOUCÍ PRACOVNÍ MÍSTO ŘEDITELKY/ŘEDITELE ŠKOLY
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství
  • Městský úřad hledá referentku životního prostředí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.