Domácí zápasy mají starší dorostenci pod kontrolou

2023-05-17 07.27.48_copyMáme už skoro konec měsíce října a naši starší dorosteni mají na svém kontě odehrané pouze tři zápasy. Letošní soutěž 2. ligy staršího dorostu Jižní Moravy má sedm účastníků. Pouhých šest zápasů je tak rozděleno na celý podzim a los našim hráčům moc nepřál. Nyní jsou dorostenci v půlce s bilancí dvou domácích výher a jedné venkovní prohry.

2.liga starší dorostenci - JM, 6. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – HAOLK B 32:20 (17:9)
Hned od začátku zápasu bylo vidět, že dorostenci chtějí hrát s chutí. Vždyť měli 14 dní pauzu a před domácími fanoušky chtěli ukázat, že z naší haly se letos body pryč vozit nebudou.

Vstup do utkání se povedl – dařila se spolupráce spojek s pivotem. Postupně se hra mírně srovnala a naši dorostenci si udržovali dvou až tříbrankové vedení. V poslední desetiminutovce se naše hra zrychlila, za naší obranou předvedl několik povedených zákroků Martin Borkovec a rázem se šlo do šaten za stavu 17:9.

I když jsme do druhého poločasu nastupovali o jednoho hráče v poli méně, tak opět udeřil náš útok a vsítil tři branky v řadě. Naše převaha byla vidět ve všech činnostech. I když jsme párkrát nechali vyniknout soupeřova brankáře, tak naše obrana fungovala a rychlé přechody byli nebranitelné. Do hry, tak mohli zasáhnout i věkově mladší hráči, kteří se také podíleli na celkovém skóre, které se zastavilo na 32:20.

Dorostenci opravdu ukázali, že od nás se budou body odvážet jen těžko. Pro příště je třeba zlepšit disciplinovanost v obraně. Další utkání čeká borce v neděli 27. 10. v Uničově, který zatím ještě nezískal ani bod. Další domácí utkání je pak na programu v sobotu 2. listopadu od 15 hodin.
7m hody 1/1 : 2/2, vyloučení: 8:2

Sestava a branky: Martin Borkovec, Daniel Červený – Jakub Uchytil (10), Benjamin Rosa (6/1), Ondřej Navrátil (5), Jaroslav Pavlíček (4), Denis Vik (2), Jakub Chalupa (2), Marek Sedlák (1), Filip Hradecký (1), Tomáš Jelínek (1), Vítek Smejkal, David Bradáč, Adam Krejčí, Matouš Fiala, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal, asistent Filip Svoboda.

Předchozí výsledky:
22. září 2024 Tatran Litovel – TJ Sokol Velké Meziříčí 29:24
5. října 2024 TJ Sokol Velké Meziříčí – SHC Maloměřice Brno 32:19

-jš-

Reklama
  • KONKURSNÍ ŘÍZENÍ NA VEDOUCÍ PRACOVNÍ MÍSTO ŘEDITELKY/ŘEDITELE ŠKOLY
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství
  • Městský úřad hledá referentku životního prostředí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.