Starší žáci slaví postup do žákovské ligy z krajské kvalifikace

ball-1930196 1280Žákovská liga je jedním z nejstarších projektů a jednou z nejoblíbenějších soutěží v házené. Každoročně se v ní setkává 25 týmů napříč celou republikou. Titul Mistra ČR si v Žákovské lize odnese vždy to družstvo, které v herním systému každý s každým, bude nejúspěšnější. Všechny týmy musí projít krajskou a celostátní kvalifikací. O umístění spolu nakonec bojují ti nejlepší.


V neděli 20. října 2024 se v Ledči nad Sázavou odehrál kvalifikační turnaj kraje Vysočina.
Kluci se postupně utkali s těmito soupeři:
VM – Havlíčkův Brod 27:11
VM – Nové Veselí 30:16
VM – Ledeč nad Sázavou 36:20

Díky třem vítězstvím si poprvé v historii zajistili postup z krajské kvalifikace a nemusí do celostátního kola. Opět se můžeme těšit na šest kvalitních turnajů a poměřit síly s těmi nejlepšími v České republice.

Děkujeme klukům za krásné výkony, fanouškům za povzbuzování přímo v dějišti. Klubům z Vysočiny, přejeme v celostátní kvalifikaci jen to nejlepší a postup do hlavní soutěže.

Hráli: David Ambrož, Filip Ambrož, Martin Drápela, Tomáš Drápela, Martin Homola, Nikolas Fexa, Vojtěch Chalupa, Martin Jelínek, Adrian Kadlec, Samuel Karásek, Luboš Peterka, Matyáš Prokeš, Tomáš Raus, Šimon Winterling, trenéři: Petr Kavka, Luboš Karásek a Daniel Kostečka.

-jš-

Reklama
  • KONKURSNÍ ŘÍZENÍ NA VEDOUCÍ PRACOVNÍ MÍSTO ŘEDITELKY/ŘEDITELE ŠKOLY
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství
  • Městský úřad hledá referentku životního prostředí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.