Obrat se nepodařilo dotáhnout

ice-hockey-4285440 1280 1Utkání s Technikou Brno divákům nabídlo vyrovnaný souboj. Velkomeziříčští hokejisté se ale dvě třetiny nemohli prosadit proti dobře chytajícímu Šurému v brněnské brance.


Hosté naopak ve druhé třetině třikrát skórovali, dvakrát s notnou dávkou štěstí. První branku vstřelil Staněk po obkroužení branky. Na 0:2 zvyšoval v přesilové hře Nekvapil, proti jehož ráně se Bizoň včas přemístil, kotouč se ale nešťastně doplazil za brankovou čáru. V poslední minutě druhé části potom hosté v další přesilovce zvýšili na 0:3, Putz podmetl odražený puk, který lobem doskákal až do branky.

Do třetí třetiny jsme potom vstoupili s daleko důraznější hrou, která přinesla vyrovnání. Ve 48. minutě po pěkné přesilovkové souhře snížil na 1:3 Marcel Juráň. O půl minuty později bylo v ochozech ještě veseleji, do útoku se dostal obránce Jiří Kališ, jeho střelu ještě Šurý pokryl, na dorážku Robina Medka už ale neměl - 2:3. V 52. minutě přišlo vyrovnání, Richard Orsech zatáhl až za branku soupeře, odkud přesně našel Jiřího Ondráčka, ten již neměl problém poklidit puk do odkryté části branky - 3:3. Závěr zápasu byl nervózní, přesto přinesl i další šance. V úplném závěru dostali hosté příležitost rozhodnout v přesilové hře, když nás čárový rozhodčí poslal do čtyř za příliš mnoho hráčů na ledě. Oslabení se podařilo ubránit.

V pětiminutovém nastavení musel s krvavým zraněním odstoupit Jiří Kališ. Hostující Popelka vyfasoval dvojnásobný trest a nám se naskytla šance rozhodnout. Čtvrtou branku jsme ale nevstřelili, a tak musely rozhodnout až samostatné nájezdy, ve kterých byli přesnější hosté.
V dalším kole zajíždíme ve středu 23. října do Valašského Meziříčí.

-hhk-

HHK Velké Meziříčí - Technika Hockey Brno 3:4sn (0:0, 0:3, 3:0 - 0:0 - 0:1). Branky a nahrávky: 48. Juráň (Kubiš, Slabý), 49. Medek (Kališ), 52. Ondráček (Orsech) – 22. Staněk (Nekvapil), 33. Nekvapil (Laiho, Ervasti), 40. Putz (Holík, Laiho), rozhodující sam. nájezd Forman. Vyloučení 7:8. Využití 1:2, v oslabení 0:0. Střely na branku 31:33. Diváci 268. Rozhodčí: Martin Maťašovský - Jaroslav Štěrba, Martin Voznička.

Reklama
  • KONKURSNÍ ŘÍZENÍ NA VEDOUCÍ PRACOVNÍ MÍSTO ŘEDITELKY/ŘEDITELE ŠKOLY
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.