Ženy doma nestačily na Slavii

DSC 27811.liga žen
TJ Sokol Velké Meziříčí - DHC Slavie Praha B (16-17) 25:31
V sobotu odpoledne jsme v naší hale přivítaly mladé družstvo ze Slavie Prahy "B". Jelikož je to nováček v soutěži, tak jsme vůbec nevěděly, co od nich očekávat.


Poprvé od začátku sezony nám soupeř neutekl na začátku. Právě naopak jsme to byly my, co řídily hru a kdo diktoval tempo. Dařilo se nám prosazovat z dálky a rychlými přechody jsme se dostávaly do jednoduchých zakončení, které jsme dokázaly proměnit. V obraně jsme taktéž fungovaly dobře. Bohužel ke konci prvního poločasu jsme se nechaly 2x vyloučit a soupeřky toho ihned využly a udělaly si do poločasu jednobrankové vedení - 16:17.

Druhý poločas jsme nezačaly špatně. Ale po změně soupeřovu obrany nám dělalo větší problém se brankově prosadit. Do 40. minuty jsme držely krok, pak jsme ale dostaly 3 rychlé góly. Také jsme začaly dělat hodně technických a individuálních chyb, které soupeřky samozřejmě hned trestaly rychlými protiútoky. V druhé polovině zápasu se nám rozsypala obrana, a tudíž jsme se nedokázaly prosadit přes rychlý přechod dopředu a na gól jsme se hodně "nadřely". Celkově druhý poločas nám vůbec nevyšel a právem jsme prohrály 25:31. Příští kolo hrajeme ve Vršovicích, které zatím neprohrály. Čeká nás tedy náročné utkání, na které se ale budeme snažit co nejlépe připravit.

Hrály: Večeřová Marcela, Šabacká Jarmila - Rosická Bára (5), Borkovcová Tereza (4), Odehnalová Tereza (4), Ochranová Kateřina (4), Holíková Lenka (3), Vostalová Eva (2), Kuřátková Klára (1), Pospíšilová Markéta (1), Puffer Natalie (1), Bibrová Tina, Cahová Kristýna, Partlová Denisa. Odpovědná vedoucí- Romana Poulová, trenérka Ilona Závišková.

-kz-

DSC 1865_copy

 

Reklama
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.