V Šumperku prohra jenom o gól

ice-hockey-4285440 1280_1Velkomeziříčští sice do utkání nevstoupili dobře a v 9. minutě prohrávali 0:2. V dalším průběhu ale vyrovnali hru a hnali se za vyrovnáním.

Ve druhé třetině meziříčští soupeře zatlačili a vypracovali si herní i střeleckou převahu, která vyústila ve snížení. Tečí střely Adama Buriana skóroval Robin Medek. Další šance ve druhé třetině zůstaly nevyužity. Vyrovnání přišlo ve 48. minutě, kdy si Pavel Kubiš počkal na první tyčce na šikovnou přihrávku Tomáše Jaši. Draci si ale vzali vedení po půlminutě zpět. V 54. minutě navíc po nešťastné teči vstřelili čtvrtou branku. 66. vteřin před koncem třetí třetiny snížil Tomáš Jaša na 4:3. V závěrečné power-play už se nám ale srovnat nepodařilo.

Ohlasy k utkání
Pavel Kubiš (HHK Velké Meziříčí): Musím kluky pochválit za odvedený výkon. Chyběl nám gól k bodovému zisku, stejně jako proti Žďáru, což je velká škoda. Nerad mluvím o štěstí, soupeř byl prostě o ten jeden gól lepší. Přesto věřím, že takovéto výkony nás dovedou na správnou cestu, a hlavně k bodovému zisku.

-hhk-

Draci Šumperk – HHK Velké Meziříčí 4:3 (2:0, 0:1, 2:2). Branky a nahrávky: 5. Minařík (Jenčovský, Tarnoczy), 9. Šišolák (Pospíšil, Rutar), 49. Handl (Scheuter), 54. Jenčovský (Andrle, Polách) – 33. Medek (Burian A.), 48. Kubiš (Jaša, Ambrož), 59. Jaša (Ondráček). Vyloučení 3:3. Využití 0:0, v oslabení 0:0. Střely na branku 38:28. Diváci 641. Rozhodčí: Tomáš Šico - Pavel Rychlý, Tomáš Kučera.

Reklama
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.