V pivnici na Lipnici se opět bude konat šachový turnaj

checkmate-1511866 1280V sobotu 26.října se v pivnici Na Lipnici, ulice Sokolovská ve Velkém Meziříčí (naproti gymnáziu), uskuteční již 3.ročník šachového turnaje "O lipnického koníka". Prezence od 9:15, začátek 1.kola v 10 hodin.


Systém soutěže bude stanoven na místě, a to podle počtu zapsaných účastníků. Buďto budeme hrát 1×každý s každým, anebo ve dvou kvalifikačních skupinách A a B, případně podle normálního švýcarského způsobu nasazování soupeřů. Časová dotace na jednu partii = 2×10 minut.

Na akci je nutno přihlásit se předem, co možná nejdříve, a sice na telefonním čísle 776590621 (Vladimír Pařil), nebo na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , případně přímo u provozovatelky pivnice Lenky Markové.

V době konání je povolena konzumace jakýchkoliv nápojů, a to i přímo při hře; kouření venku na zahrádce jen o pauzách.
Startovné činí 100 Kč na osobu. V této ceně je započítáno občerstvení v podobě řízků, obložených chlebíčků a jednohubek. Pro nejlepší borce budou připraveny diplomy a věcné ceny.

Dosavadní vítězové: 2022 Josef Janák – Velké Meziříčí / SC Karlsruhe, 2023 žák Vojtěch Velím – Adamov / Moravská Slavia Brno.
Kdo má tu možnost, nechť prosím s sebou přiveze či přinese větší herní soupravy, nejlépe typu Club, a také přepínací hodiny, nejlépe digitální.

Vladimír Pařil

Reklama
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.