Od bodu dělily domácí necelé dvě minuty

P1840181Okresní derby se Žďárem má vždy zcela jinou atmosféru než jiná utkání. Žďár má na začátku sezony velmi solidní formu, které se ovšem zatím nepotkala s domácími hokejisty. A tak se dalo čekat zajímavé utkání.


Domácí šli po necelých pěti minutách díky Doležalovi do vedení. Za pouhé tři minuty ovšem Žďár srovnal a o dalších pět minut později šel do vedení. Ale ještě do konce třetiny dokázal vyrovnat domácí Ondráček.

Druhá třetina se obešla bez branek, a tak se rozhodovalo v té třetí. Nejprve meluzín poslal domácí do vedení, ale za necelé dvě minuty bylo opět srovnáno. Do konce utkání chyběli necelé dvě minuty, kdy rozhodl hostující Dušek o tom, že všechny body od Oslavy putují k Sázavě.

HHK Velké Meziříčí – SKLH Žďár nad Sázavou 3:4 (2:2, 0:0, 1:2). Branky a nahrávky: 5. Doležal (Juda M.), 16. Ondráček (Kališ, Jaša), 46. Meluzín (Juda M.) – 8. Koukal (Dušek, Půhoný), 13. Štěpánek (Mlynář, Wasserbauer), 48. Půhoný (Koukal, Dušek), 59. Dušek (Půhoný, Půža). Vyloučení 9:6. Využití 0:1, v oslabení 1:0. Střely na branku 25:31. Diváci 445. Rozhodčí: Lukáš Hort - Marek Tichý, Jakub Kučera.

HHK: Bizoň (Juda J.) - Dolníček, Slabý, Broža, Kališ, Ambrož (C), Burian A., Orsech - Meluzín, Juda M., Doležal - Vedral, Medek, Juráň - Kubiš, Jaša, Ondráček (A) - Nesvadba, Křenek (A), Švejda.

Ve středu zajíždí hokejisté HHK do Šumperka a v sobotu je čeká domácí souboj s Technikou Brno.

-pch-

Reklama
  • Městský úřad přijme uklízečku
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.