Za týden je tady koloběh

4Už 12. ročníkem NKT KOLOBĚHU ve Velkém Meziříčí je tady. Co vás čeká? Celých 25 km trasa krásné podzimní přírody. Jedinečný genderově vyvážený koncept kdy muž a žena tvoří tým, jeden běží, druhý jede na kole s libovolným střídáním. V loňském roce jsme přidali kategorii pro jednotlivce na koloběžkách. Po závodě vás čekají usměvaví organizátoři a skvělá atmosféra se svařákem na Areálu zdraví.


Jak to funguje?
Dvojice musí být stále na dohled, na kole však jede jen jeden z dvojice a druhý vedle něj běží. Kde a kdy si kolo předáte je jen na vás, ale předávka musí proběhnout z ruky do ruky. Na trase 25 km máte dvě občerstvovací stanice a několik bodů s organizátory v nepřehledných nebo nebezpečnějších úsecích. Po doběhu do cíle už jen rozjímáte s ostatními páry nad svařákem a cítíte se prostě dokonale. Takový příval endorfinů jinde než po závodě nezažijete. Musíte to prostě vyzkoušet:

Proč byste měli přijít?
Prověříte svou fyzičku i týmovou souhru vašeho páru a pokud pár nemáte, máte jedinečnou šanci na nenucenou sportovní seznamku. Stačí nám napsat a pokusíme se vám sehnat protějšek z ostatních sporťáků, co by také rádi běželi. Pokud neseženeme, vždycky můžete vzít koloběžku v kategorii jednotlivců a pozávodní atmosféru si užít s ostatními. Na závodech vždy poznáte nové lidi se stejnou vášní pro sport.

Kdy a kde?
19. října 2024 ve Velkém Meziříčí
Start ve 14:00 na Areálu Zdraví
Registrace od 12:00 do 13:45
Neváhejte a přihlaste se předem, máte to levnější a partner pak už neucukne! Veškeré info najdete na www.areal-zravi.eu, nebo na FB skupině NKT TRILOGIE.

-md-

Reklama
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.