Hledáme se!?

ball-1930192 1280_copyMuži si po úvodním vítězství proti Kojetínu zapsali dvě porážky za sebou. Minulý týden v Bučovicích 1:3 a nyní doma s Hradcem Králové dokonce 0:3. ba zápasy měly podobný obraz. Naši nepřesnost, naše chyby a tím pádem se soupeři mohli v klidu rozehrát a dotáhnout své zápasy do vítězných konců. Čím to, že se najednou jakoby na hřišti hledáme.

Sestava se stále stejná, hrají ti nejzkušenější, noví mladí zasahují sporadicky. Ti, co doslova v prvních dvou setech smetli Kojetín, nyní dělají chybu za chybou. Nejde nám příjem, ale neumíme ho vylepšit nahrávkou, nebo si pomoct i jinak. Bortí se organizace, klesá nasazení, klesá sebevědomí. Začneme dobře a končíme v křeči, nebo naopak začneme v křeči, vylepšíme to a v koncovce uděláme dvě chyby. To byl případ zápasu s Hradcem. Jsme na začátku a musíme se zlepšit. Moc tomu nechybí, jen si říci „my to dokážeme!!!", a nejenom v úvodních minutách. Možností oprav je stále hodně, prohráli jsme s dvěma největšími favority soutěže, takže velké ztráty zatím nepočítáme. Další sobotu nás doma čekají Holubice. Zde už musíme zabrat.

Bučovice – VELMEZ 3:1 (17,-22,15,16)
VELMEZ – Slavia Hradec Králové 0:3 (-20,-17,-25)
Sestava: Masař, Šimek (nahrávači), Stanislav, Smetana, Janák, Čumpl, Jirásek (smečaři), Huryta, Sankot, Pospíšil, Vanini (blokaři), Pavlovský (diagonální), Slavík, Vlk (libera)

K doplnění. Hrajeme v „naší" tělocvičně za kostelem. Ovšem, co se poslední dobou v tělocvičně děje, nemá obdoby. Zima, 16 st. Celsia i odpoledne, kdy v ní trénují malé děti z naší přípravky, Diváci musí sedět v zimních bundách. Netopí se. Opakovaně se na to upozorňuje, jednou je špatné čidlo u kotle, jindy je celý kotel nastavený špatně, ale stále je v tělocvičně zima. A navíc, když venku prší, teče i na hrací plochu a po každé rozehře musíme utírat louži. A navíc nám zakazuje někdo (nevíme kdo) nosit do tělocvičny nápoje (!?!). A to platíme stejný nájem, jako v jiných tělocvičnách, kde se topí a kde je vše ještě normální. V naší už dávno ne. Samozřejmě, že to nemá vliv na naše výsledky, ale na naše zdraví a zdraví našich svěřenců určitě ano!

Petr Juda

Reklama
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.