Házená: Mladší dorostenci splnili roli favorita

2023-05-17 07.54.382. liga mladší dorostenci - JM - 4. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – SHC Maloměřice Brno 35:27 (12:12)


Dalším soupeřem našim mladším dorostencům byl celek z brněnských Maloměřic, který prozatím získal jen dva body a nacházel se ve spodní části druholigové tabulky. Pro naše mužstvo, které vede tabulku bez ztráty bodu, byl povinností zisk dvou bodů.

Po prvních deseti minutách jsme vedli rozdílem dvou branek 5:3. Pak ale přišly dva neproměněné sedmimetrové hody, dvě vyloučení, křečovitá obrana, lehkovážný útok a s chutí hrající soupeř rázem otočil skóre na 7:10. Konec poločasu se pak odehrál v naši režii a do kabin se odcházelo za vyrovnaného stavu 12:12.

Kluci zlomili průběh zápasu hned na začátku druhého poločasu. Za necelých pět minut jsme dokázali vsítit úctyhodných šest branek a inkasovali jsme pouze jednou. Ve druhém poločase se projevila rotace celou sestavou, a tak měli naši hráči na hřišti vždy dostatek energie. Soupeři naopak síly rychle docházely, a když jsme navíc zlepšili obranu, dokráčeli jsme si nakonec pro pohodlné osmibrankové vítězství. Nadále tak držíme první místo v druholigové tabulce.

Sestava a branky: Daniel Červený, Marek Böhm – Matyáš Fialka (8), Štěpán Fiala (7), Nikolas Fexa (5), Tomáš Jelínek (4), David Bradáč (4), Vítek Smejkal (3), Filip Hradecký (2), Tomáš Klíma (1), Adam Krejčí (1), Tomáš Vostal, Jakub Chalupa, Jan Sedlák, Adam Bárta, David Henzl
Trenéři: Martin Slavík, Jakub Strýček, Petr Kavka. Vedoucí družstva: Petr Kaštan

-pk-

Reklama
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.