První body za vysokou výhru

ice-hockey-4285440 1280_1Velkomeziříčští hokejisté položili základ vítězství nad Opavou již v první třetině, kterou ovládli 3:0. Ve druhé části potom navýšili až na 6:1! Spolehlivým výkonem k prvním bodům přispěl Ondra Bizoň, hattrick zapsal produktivní Adam Paleček. Pokračujeme ve středu v Kopřivnici!
Pavel Kubiš (HHK Velké Meziříčí): Zápas s Opavou hodnotím velmi pozitivně. První výhra v sezóně sice přišla později, než jsme očekávali, ale o to větší radost nám přinesla. Musím kluky pochválit za trpělivost a nasazení, které předvedli. Od první třetiny jsme byli lepší, než soupeř a pevně věřím, že na tento výkon navážeme i v nadcházejícím venkovním utkání v Kopřivnici.


-hhk-

HHK Velké Meziříčí – HC Slezan Opava 7:4 (3:0, 3:2, 1:2). Branky a nahrávky: 5. Meluzín, 13. Paleček (Burian A.), 19. Paleček (Juda M., Švejda P.), 22. Švejda P. (Křenek, Burian V.), 25. Paleček (Křenek, Švejda P.), 39. Vedral (Juráň, Juda M.), 53. Jaša (Juda M.) – 37. Štěpánek (Štindl, Šindelář), 40. Kadula (Brodek), 43. Štindl, 53. Hradil (Brodek, Kadula). Vyloučení 3:4. Využití 1:2, v oslabení 0:0. Diváci 255. Rozhodčí: Ivan Čunočka - Jaroslav Štěrba, Patrik Augusta.

Reklama
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí
  • Občanská poradna radí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.